Werkplaats gezocht naam Menu

Noord Holland - Werkplaats gezocht.

Noord-Holland

U zoekt een (kunstenaars) werkplaats in Noord Holland om te sleutelen aan uw oldtimer, kozijnen te maken, kunstwerken te maken of iets anders. Werkplaats gezocht, probeert u te helpen bij het vinden of het aanbieden van een werkplaats, werkruimte, atelier of studio, voor de meest uiteenlopende werkzaamheden.

| Ik zoek een werkplaats | Ik heb een werkplaats in de aanbieding |

Aanbod

Amsterdam

Werkplek aangeboden:
Werkplek aangeboden bij ons in de werkplaats.
Onze werkplaats is in de Zamenhofstaat, Amsterdam Noord en bedraagt totaal 320m2. We delen de ruimte met 4 meubelmakers en zoeken er een 5e bij.
De aangeboden werkplek is ongeveer 15 m2 met entresol en is vrij in te richten. Opbouwen van meubels en opslag plaatmateriaal gebeurt in de gezamenlijke ruimtes. Bij de werkplek is ook een kantoor plek inbegrepen en parkeren is gratis voor de deur. Onderling wordt er veel samengewerkt en we zoeken daarom dan ook iemand die goed in de groep past.

kosten:
De kosten van de werkplek zijn 650-810,- excl. BTW per maand. Afhankelijk van gebruik machines die de huurder zelf kan bepalen. Denk je dat het wat voor jou is , bel gerust of kom even kijken.
Jules Meubelmakerij
Jules van Iersel : 0651252445 Zamenhofstraat 112 unit 7 1022AG, Amsterdam info@julesmeubelmakerij.nl

De volgende machines zijn beschikbaar:
- formaatzaag Altendorf (digitaal bedienbaar)
- formaatzaag Martin (digitaal afleesbaar)
- kantenlijmer
- vlakbank
- vandiktebank
- stationair frees
- Blum scharnierboor met aanslag
- kolomboor
- afkortzaag
kosten:
De kosten van de werkplek zijn 650-810,- excl. BTW per maand. Afhankelijk van gebruik machines die de huurder zelf kan bepalen. Denk je dat het wat voor jou is , bel gerust of kom even kijken.

Aanbieder: Jules van Iersel

Telefoon: 0651252445

Geplaatst op 28-01-2019 om 21:54

Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Andijk, Anna Paulowna, Beemster, Bennebroek, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Bussum, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Graft-De Rijp.

© werkplaatsgezocht.nl - Disclaimer - Veiligheid
TWEET